top of page

Meer over mezelf

Van jongs af ben ik gebeten door de sportmicrobe. Talrijke sporten passeerden de revue.

Zo voetbalde ik tot mijn 18de bij Rapide Wezemaal, startte ik met squash in mijn studententijd en zette ik in Scherpenheuvel mijn schouders onder de oprichting van de badmintonclub.

Omdat ik ook van lopen, zwemmen en mountainbiken hield, was een stap richting de triatlonwereld vrij logisch. Een duursport bij uitstek, daar zou ik mijn energie wel kwijt kunnen. Van korte afstanden tot halve triatlons, zo bouwde ik mijn triatlonloopbaan uit. Mijn persoonlijk hoogtepunt was mijn deelname aan het EK Ironman 70.3 in Wiesbaden. Ondanks de zwoele temperaturen kijk ik tevreden terug op die wedstrijd.

Na 15 jaar triatlon in competitieverband, botste ik op een nieuwe hobby: tennis. Tennis is -op mijn bescheiden niveau- een welkome afwisseling in de duursporten die ik nog steeds beoefen.

Ik blijf actief in het lopen, zwemmen en fietsen (vooral mountainbiken). Zoals je merkt, een leven zonder sporten is voor mij ondenkbaar. 

Ook op vakantie hoort bewegen erbij. Dan maak ik graag tijd voor andere sporten. Ik ben een fervent wintersporter, hou van fietstrekkings en word blij van pittige en uitdagende wandeltochten in de bergen.

 

 

 

 

   Diploma's

   Ervaring

  • Master in de Lichamelijke Opvoeding (KUL)

  • Sportvoedingsdieetleer (Erasmushogeschool)

  • Postgraduaat Functional Trainer        (Functional Training Academy)

  • Leerkracht LO (secundair)

  • Personal trainer 

contact
bottom of page